Sluiten

Super Mario Odyssey

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Super Mario Odyssey is een spel van Nintendo.
Het is het derde spel in de open wereld reeks van Super Mario. Daarvoor kwamen Super Mario 64 uit en Super Mario Sunshine.
Een open wereld spel betekent dat je vrij kan rondlopen in een spel. Je kan dus zelf bepalen waar je naartoe gaat.


Verhaal

Mario moet Prinses Peach uit de klauwen van Bowser houden.
Hij wilt graag met de prinses trouwen. Mario gebruikt een luchtschip om door het spel te reizen. Het luchtschip heet Odyssey. Er zijn heel veel koninkrijken in het spel waar je naartoe kan. Er is zelfs een koninkrijk met slapende dino’s, een wereld vol sneeuw en een wereld waar mensen in leven. In elk koninkrijk moet je een eindbaas verslaan.


Cappy

Mario heeft ook een nieuwe pet in het spel. De pet heet Cappy.
De pet is gemaakt door iemand uit het Hoeden koninkrijk. Mario kan Cappy gebruiken als boomerang en als hulp om over een groot gat te springen. Ook kan Cappy hem helpen om tijdelijk vijanden of objecten over te nemen.


Verzamelen
Net als in vorige spellen van Mario, kan je ook in dit spel weer munten verzamelen. Deze munten kan je gebruiken om in winkels in het spel dingen te kopen, zoals extra levens. Maar bijvoorbeeld ook kleding voor Mario. Je kan ook paarse munten vinden. Deze kan je gebruiken om unieke kleding te kopen.


Einddoel
Het einddoel is dus Peach bevrijden.
Door maantjes te verzamelen, kan je het ruimteschip sterker maken. Dit is nodig als je Bowser wilt verslaan.

Laden...
Laden...
Ralfilezen.nl maakt gebruik van cookies om de website optimaal te kunnen laten werken. Uiteraard voldoen we aan de wettelijke eisen.
Informatie Ok