Sluiten

Fall guys

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Fall Guys: Ultimate Knockout is een platformgame battle royale-game ontwikkeld door Mediatonic en uitgegeven door Devolver Digital. Het werd op 4 augustus 2020 uitgebracht voor Microsoft Windows en PlayStation 4. De game is geïnspireerd op spelshows zoals Takeshi's Castle, It's a Knockout and Wipeout, en kinderspeelplaatsgames zoals Tag en British Bulldog. [1] [2] Fall Guys ontving positieve recensies van critici, die de chaotische gameplay en visuele uitstraling prezen.

 

Gameplay

Maximaal 60 spelers strijden in wedstrijden met gameplay in Battle Royale-stijl. Spelers, weergegeven als jellybean-achtige figuren, bewegen zich rond een driedimensionaal speelveld, met extra bewegingen zoals springen, grijpen / klimmen of duiken om het spel te ondersteunen. Het doel is om je te kwalificeren voor volgende rondes door elk van de willekeurig geselecteerde minispellen met succes te voltooien.Bepaalde minispellen omvatten rennen naar een finishlijn aan het einde van de map, terwijl andere elementen van teamwerk toevoegen. In elke minigame verschijnen obstakels rond de kaart voor extra complexiteit. Spelers die te langzaam zijn of die niet voldoen aan bepaalde vereisten voor een minigame, worden geëlimineerd. In de laatste ronde strijden de resterende spelers in een laatste wedstrijd met een gerandomiseerde minigame die is ontworpen voor een kleinere spelersgrootte. De winnaar van de wedstrijd is de laatste speler die overblijft.


Met behulp van een in-game valuta, "Kudos", kunnen spelers cosmetica en emotes voor hun personage kopen om in de game te pronken. Spelers krijgen Kudos door wedstrijden te voltooien en krijgen "Crowns" (de premium valuta) door te winnen. zijn van personages uit verschillende spellen, zoals Gordon Freeman uit de Half-Life-serie of Jacket uit Hotline Miami.


De game ondersteunt microtransacties voor de aankoop van extra in-game valuta.

Laden...
Laden...
Ralfilezen.nl maakt gebruik van cookies om de website optimaal te kunnen laten werken. Uiteraard voldoen we aan de wettelijke eisen.
Informatie Ok