Sluiten

Minecraft

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Minecraft is een spel waarin je je eigen wereld kunt maken. Het spel wordt ook wel een openwereldspel genoemd en dit betekent dat je als speler vrij rond kunt lopen in de digitale wereld van Minecraft. Je kunt de game gemakkelijk herkennen, want alles in Minecraft is vierkant.


Het doel van Minecraft
De meeste spellen hebben een doel. De meeste spellen zijn zo opgebouwd dat je een paar vijanden moet verslaan en uiteindelijk de eindbaas van het spel moet verslaan in een gevecht, maar bij Minecraft is dit niet het geval. Het enige doel van deze game is overleven, bijvoorbeeld door een huis te bouwen, door wilde dieren te doden en door andere spelers van het spel buiten jouw huis te houden. Je kunt bossen verkennen, bergen beklimmen, oceanen oversteken, kerkers ontdekken en hier allerlei dingen leren en vandaan halen die je kunt gebruiken om te overleven in het spel.


De omgeving van Minecraft
Nu denk je misschien dat het niet zo moeilijk is om te overleven in de omgeving van Minecraft, maar dit is toch lastiger dan je denkt. Als de zon onder gaat in de game, komen de monsters van Minecraft namelijk tevoorschijn. Deze monsters moet je afweren, bijvoorbeeld door een huis te maken waar de monsters niet in kunnen komen. Komt er toch een monster in je huis, dan moet je dit beest verslaan om te voorkomen dat het beest jou verslaat.
De beste manier om monsters te verslaan, is door een huis te bouwen en hier in de nacht lekker in te gaan zitten. Je kunt een huis bouwen in Minecraft door grondstoffen uit de grond te halen en deze grondstoffen in andere voorwerpen te veranderen. Zie het spel als een soort Lego, maar dan op de computer. Net zoals bij Lego het geval is, kun je bij Minecraft allerlei losse stenen gebruiken om een huis te bouwen zoals jij dit wil.

(bron: spreekbeurten.info)

Laden...
Laden...
Ralfilezen.nl maakt gebruik van cookies om de website optimaal te kunnen laten werken. Uiteraard voldoen we aan de wettelijke eisen.
Informatie Ok