Sluiten

Freek Vonk gebeten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Je kent Freek Vonk vast van zijn programma's waarin hij wilde dieren opspoort. Gevaarlijk natuurlijk! Dat blijkt nu helemaal: de bioloog is gebeten door een haai!

 


Voor een nieuw programma was Freek Vonk deze week op de Bahama's, in het Caraïbisch gebied. Daar ging hij met een team duiken tussen de rifhaaien. Die zijn heel vriendelijk en ongevaarlijk voor mensen, schrijft Freek op zijn Facebookpagina. Maar toch ging het mis.

 


'Een van de haaien heeft een vergissing gemaakt en nam een grote hap uit mijn rechter bovenarm', schrijft de presentator. 'Ik wist direct: dit is foute boel.' Met een helikopter werd hij naar een ziekenhuis gebracht. Daar is hij drie uur lang geopereerd!

 

Gelukkig verliep de operatie goed. De haaienbeet in zijn bovenarm is met honderd hechtingen dichtgemaakt. Volgens de arts kan de arm gewoon weer helemaal herstellen. 

 

Of Freek nu bang geworden is voor de haaien? Zeker niet: volgens hem was het gewoon dikke pech. De kans dat zoiets gebeurt, is heel klein. Hij laat weten niet te kunnen wachten om weer de zee in te duiken!

Laden...
Laden...
Ralfilezen.nl maakt gebruik van cookies om de website optimaal te kunnen laten werken. Uiteraard voldoen we aan de wettelijke eisen.
Informatie Ok