Sluiten

Top Gear

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Top Gear is een televisieprogramma over auto’s. Het wordt gepresenteerd door drie mannen. The Stig rijdt met de auto's die besproken worden op een circuit. Hij draagt altijd een wit pak en een helm. Eigenlijk weet niemand wie hij is. Hij test hoe snel de wagens kunnen rijden.

 

Het programma is erg leuk omdat er veel humor in voorkomt. Het is erg populair in Engeland, België en Nederland. In 2005 won Top Gear zelfs een prijs omdat men het echt een heel goed programma vond.

 

Eén van de presentatoren had al een keer een ongeluk tijdens de opnames van het programma.  Hij ging enkele keren met een auto over de kop. Hij had ernstige wonden aan zijn hoofd en moest drie maanden in het ziekenhuis blijven. Toen wou men het programma stopzetten. Gelukkig genas hij goed en besliste men om alles toch uit te zenden.

 

Soms wordt er een nieuwe auto voorgesteld. Bekende mensen komen proefritjes maken met dure of snelle wagens. In elke aflevering is er ook een snelheidswedstrijd. Dat loopt niet altijd goed af. Soms moeten de makers van het programma een schadevergoeding betalen, bijvoorbeeld toen ze tegen een boom waren gereden. De fabrikanten van auto’s zijn altijd heel blij als men in het programma reclame maakt voor hun merk. Maar als een auto veel slechte commentaar krijgt, zijn de fabrikanten soms heel erg boos.

 

4651

Laden...
Laden...
Ralfilezen.nl maakt gebruik van cookies om de website optimaal te kunnen laten werken. Uiteraard voldoen we aan de wettelijke eisen.
Informatie Ok