Sluiten

De Prostep

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

De pro-step is een metalen step met meestal een gebogen stuur, het bar genoemd die is gemiddeld 75 cm hoog.  Iets daaronder zit de clamp,  dat is een ring met een paar bouten, zodat het bar niet van de vork af gaat.

 

De vork is een buis in twee gesplitst, daar tussen zit het wiel. Daaronder zit het deck met daarop  griptape, een soort schuurpapier. Dan zijn er nog pegs, daarmee kun je grinden.

 

De tricks.

Er zijn veel truckjes. Een daarvan is de bunny hop, dat is eerst met je voorwiel van de grond af springen daarna volgt het achterwiel. Een barspin is met het bar 360 graden ronddraaien. En de 180, dat is met de hele step  180 graden rond draaien.  

 

Dan heb je ook nog een tailwhip, dat is het deck 360 graden om je bar laten draaien. Dan kan je ook nog grinden, daar heb je meerdern manieren voor.Een daarvan is een dubbele peg grind, dat is met de twee pegs over een soort trapleunig glijden. En de bordslide, dat is met het deck over een trapleunig of iets dergeliks glijden.

 

2601

Laden...
Laden...
Ralfilezen.nl maakt gebruik van cookies om de website optimaal te kunnen laten werken. Uiteraard voldoen we aan de wettelijke eisen.
Informatie Ok