Sluiten

Konijnen

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Konijnen zijn erg slim en als je ze als huisdier hebt dan weet je wel waarom. Je kan ze oppakken en je kan er mee knuffelen. Als konijnen worden gecastreerd dan betekent het dat ze geen kinderen meer kunnen krijgen heel fijn als je een jongen en een meisje hebt.


Sommige konijnen vinden het niet fijn om opgepakt te worden. Dus dan moet je het ook niet doen. En als je een grote tuin hebt waar geen gaten of ontsnap dingen zitten dan kan je ze lekker door de tuin laten huppelen. Ze houden van snoepjes en ze kunnen er heel blij van worden en ze gaan dan rondjes rennen. Let wel op of ze niks hebben want anders kan het anderen konijn dat ook krijgen. Dus hebben ze iets bel dan de dierenarts.

Ze stampen als er gevaar is om de ander te waarschuwen. Ook leven er konijnen in de natuur. Je moet ze nooit mee nemen of oppakken of aaien. Want ze kunnen een gevaarlijke ziekte mee dragen. De konijnen hebben ook een familie net zoals wij eigenlijk.

Heb je er veel van geleerd geef dan 5 sterren niks geen of 1 ster!!

Laden...
Laden...
Ralfilezen.nl maakt gebruik van cookies om de website optimaal te kunnen laten werken. Uiteraard voldoen we aan de wettelijke eisen.
Informatie Ok