Sluiten

Clini Clowns

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Als je lang in het ziekenhuis ligt en heel ziek bent, is dat helemaal niet leuk. Natuurlijk is het wel fijn als je papa of mama en je broertjes of zusjes op bezoek komen. De zusters en broeders in het ziekenhuis zijn allemaal heel erg aardig voor je en verzorgen je goed. Maar telkens als je weer een prik moet of geopereerd moet worden, word je toch weer verdrietig. Soms wil je gewoon dat het allemaal een keer afgelopen is en dat je lekker naar huis mag om te gaan spelen. 

 

Gelukkig zijn niet alleen de zusters en broeders heel lief voor je. Er zijn ook nog speciale clowns die in het ziekenhuis werken. Deze clowns heten de Clini Clowns. Deze clowns proberen je op te vrolijken. Als die clowns er zijn, mag jij zeggen wat er moet gebeuren! Soms heb je zin om eventjes lekker te kletsen met de clowns, soms wil je dat ze een toneelstukje doen en soms moeten ze gewoon iets geks doen. Belangrijk is dat je eventjes lekker kan lachen en even kan vergeten waarom je eigenlijk in het ziekenhuis ligt. 

 

De Clini Clowns komen elke week in een paar ziekenhuizen op de kinderafdeling. Meestal komen de Clini Clowns met z'n tweeën en besteden ze alleen aandacht aan jou! De clowns komen meestal op een vaste dag in het ziekenhuis, dat is natuurlijk wel iets om naar uit te kijken. Want de dokters zeggen altijd: "Lachen is het beste medicijn!"

 

11946

 

Laden...
Laden...
Ralfilezen.nl maakt gebruik van cookies om de website optimaal te kunnen laten werken. Uiteraard voldoen we aan de wettelijke eisen.
Informatie Ok